ABOUT VERIFICARE ISTORIC AUTO GRATIS

About verificare istoric auto gratis

About verificare istoric auto gratis

Blog Article

Cu toate acestea, nu toti producatorii de masini dau posibilitatea unei astfel de verificari, caz in treatment vom specifica in urma unei interogari gratuite ca "Informatia nu este disponibila".

De exemplu, poti afla daca vehiculul a fost implicat in accidente ascunse, daca a suferit modificari ale kilometrajului sau daca a fost supus reviziilor in mod corespunzator. Toate aceste informatii sunt esentiale pentru a te asigura ca faci o achizitie corecta si onesta.

Va rugam sa fiti informat ca acest web site utilizeaza module cookie pentru a va permite sa utilizati serviciul nostru, sa furnizati conținut optimizat si sa adaptati web-site-ul World wide web la nevoile dvs.

Obține un raport ca să eviți afacerile proaste, ca să vinzi mai fast, sau ca să afli dacă vehiculul tău este sigur de condus.

Profitul potențial posibil este mare dar totodată cumpărătorul este pus într-un actual pericol, mai ales dacă masina a suferit daune grave ale caroseriei sau daune structurale importante.

Daca lucrezi in domeniul auto sau daca pur si simplu esti un pasionat de masini, cu siguranta stii cat de important este sa verifici istoricul unui vehicul inainte de a-l cumpara.

Acest cod este gravat pe diferite parti ale caroseriei masinii si poate fi gasit in mai multe locuri, cum ar fi in bord, pe sasiu, pe usile masinii sau pe etichetele de inregistrare si asigurare.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Pentru a beneficia de serviciul de verificare istoric auto, poti apela si la platforma carvertical.com. Cu ajutorul acestei verifica aici platforme, vei avea acces la un raport detaliat si actualizat despre istoricul vehiculului care te intereseaza.

Este o soluție inovatoare și pioner pentru piața auto, introdusă pentru prima dată de autoDNA O persoană potențial interesată de mașină poate scana codul QR din anunțul de vânzare, precum și direct de pe vehiculul pe treatment a fost plasat un astfel de cod QR. Această funcție contemporaryă își propune să susțină piața auto cleară și să ridice nivelul acesteia la cel de clasă mondială. Parerile clientilor in legatura cu raportul

Rapoartele autoDNA conțin doar day verificate și de cea mai înaltă calitate, datorită cărora puteți evita să experienceți o greșeală.

Cand vine vorba de achizitionarea unui vehicul 2nd-hand, verificarea codului VIN joaca un rol de maxima importanta in procesul decizional.

VIN este alcatuit dintr-o combinatie specifica de cifre si litere si poate varia in lungime. Fiecare caracter din serie are un anumit inteles si ofera informatii despre vehiculul in sine. De exemplu, primele trei cifre pot indica tara in care a fost fabricat vehiculul, iar urmatoarele cinci cifre pot reflecta configuratia specifica a vehiculului, cum ar fi motorul si transmisia.

carVertical iti ofera posibilitatea sa verifici istoricul daunelor, revizii si kilometrajul actual al unei masini SH. Aceasta verificare este esentiala in procesul de cumparare a unui auto next-hand, deoarece iti ofera informatii importante despre starea si fiabilitatea vehiculului.

Report this page